​Ochrana osobných údajov

Vyhlásenie spoločnosti GIRONE, s. r.o., prevádzkovateľa internetového obchodu girone.sk,

Vyhlasujeme, že všetky naše systémy sú chránené proti zneužitiu osobných údajov a všetky osobné údaje sú považované za prísne dôverné a zaobchádza sa s nimi vždy v súlade so zákonom č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov, v znení neskorších predpisov.

Všetky osobné údaje sú starostlivo chránené a nie sú za žiadnych okolností poskytnuté tretej strane.

Aké osobné údaje od vás žiadame a zhromažďujeme?

Z dôvodu správneho vybavenia vašej objednávky a informovania o jej priebehu potrebujeme poznať meno objednávajúceho (prípadne meno firmy, IČO a kontaktnú osobu), adresu (fakturačnú a prípadne dodaciu), telefónny a e-mailový kontakt. Ďalej potom evidujeme všetky vaše objednávky, ktoré ste u nás realizovali.

Prečo tieto údaje potrebujeme?

Na vybavenie vašej objednávky potrebujeme vedieť, za akých podmienok a kam ste si tovar objednali dodať.

V prípade, že ste u nás registrovaný zákazník, môžete získať aj ďalšie výhody, ako napríklad využívať služby ako „Stráženie ceny“ alebo sledovanie nákupných zoznamov.

Ostatné informácie o tovare, recenzie a pod. nie sú registráciou podmienené.

Môžem tieto dáta zmeniť alebo odstrániť?

Ak sa prihlásite do eshopu girone.sk, máte možnosť zistiť, aké osobné údaje o vás evidujeme, môžete tieto dáta upravovať alebo vymazať. Upozorňujeme, že fakturačné údaje nemožno z účtovných dôvodov vymazať ani zmeniť.

V prípade, že chcete Vašu registráciu úplne zrušiť a doteraz ste neurobili žiadnu objednávku, stačí poslať e-mail na info@girone.sk.

Čo mám robiť, ak sa domnievam, že s mojimi dátami nie je nakladané správne?

V prípade, ak sa domnievate, že s vašimi osobnými údajmi nie je nakladané v súlade so zákonom, môžete sa, okrem možností daných zákonom, tiež obrátiť na Zákaznícke centrum, ktoré môže postup v konkrétnom prípade preveriť a okamžite zjednať nápravu.

V prípade potreby sa môžete obrátiť aj na Zákaznícke centrum.


Platobné možnosti

paypalMaster card visa

Možnosti a ceny dopravy

Bezpečná platba

Bezpečná platba

Overené zákazníkmi

Overené zákazníkmi

Výmena veľkostí

Výmena veľkostí

Doprava zadarmo nad 70 €

Doprava zadarmo nad 70 €

Predĺžená záruka

Predĺžená záruka

Tovar zasielame dnes

Tovar zasielame dnes

Aktuálne výpredaje

Aktuálne výpredaje

Zákaznícka podpora

Zákaznícka podpora